In de winterperiode brand de kachel vaker

warm huis

Heerlijk warm binnen zitten in de winterperiode.

Nu de winter weer voor de deur staat is het ook zo dat de verwarming weer aan zal gaan. Meestal gaat de verwarming weer voor het eerst aan rond begin oktober. Dat is altijd wel een leuk moment. Het heeft iets gezelligs. U denkt weer aan de feestdagen waarop familie en vrienden over de vloer komen en u in een warm huis geniet van elkaar.

Soms komt het voor dat een verwarming het niet meer doet of minder goed werkt. Dit moment wilt u natuurlijk niet meemaken, zeker niet als er visite is. Dan moet de verwarming gewoon goed werken.

Als u een wat oudere ketel heeft (10+ jaar), dan is het wellicht een goed idee om eens uit te gaan kijken naar een nieuw model. Een nieuwe ketel heeft verschillende voordelen:

  • Hoger rendement en dus minder verbruik (lagere kosten)
  • Water wordt sneller warm
  • Ketels zijn compacter, dus meer ruimte

Als u al een bedrijf heeft dat uw oude ketel heeft geplaatst, dan kan het lonen om eens naar die ketel te gaan kijken. Maar ook op het internet is veel informatie te vinden over de diverse ketels die worden aangeboden. Misschien kunt u ergens anders wel een goedkopere ketel vinden. Altijd mooi meegenomen natuurlijk. Als u ketels met elkaar gaat vergelijken (en installateurs) dan is het wel belangrijk om te kijken naar de kosten. Sommige bedrijven zetten de prijzen van de ketel op het internet, sommige ook niet. Soms worden er nog extra installatiekosten gerekend en soms ook niet. Dit soort dingen zijn natuurlijk wel handig om te weten, zo weet u precies wat u met elkaar vergelijkt.

De Remeha Avanta is een zeer populaire ketel. Deze is populair omdat hij goed betaalbaar is en zuinig in het verbruik. De ketel heeft de volgende eigenschappen:

  • Compacte ketel
  • Onderhoudsarm, dus weinig bijkomende kosten
  • HR ketel dus zeer zuinig in het verbruik

Met een Remeha Avanta maakt u zeker een goede keuze. De ketels zijn scherp geprijsd en u heeft jaren plezier van deze nieuwe ketel en ook heeft u een hoger rendement, dat resulteert bij een gelijk verbruik vaak in een lagere energierekening!